ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA

Home service pored usluga profesionalnog upravljanja nudi usluge tekućeg održavanja i čišćenja zgrada.Održavanje bezbednosti zgrade, funkcionalnost, kao i higijena i izgled zgrade spadaju u tekuće održavanje stambenih zajednica.

Home Service poseduje servisnu službu, specijalizovanu za održavanje i čišćenje ulaza stambenih zgrada, stepeništa, zajedničkih prostorija kao i uređenje zelenih površina.

Home Service poseduje servisnu službu
Angažovanjem Home Service  službe dobijate visok kvalitet usluge, besprekorno čist, ekološki ispravan i higijenski zdrav prostor. Naš tim se sastoji od kvalifikovanih, uniformisanih radnika sa iskustvom. Koristimo isključivo biološki testirana sredstva sa odgovarajućom Ph vrednošću, kako bi rezultat bio što bolji i bezbedan za životnu okolinu, kao i mašine i opremu renomiranih svetskih proizvođača.

Održavanje ulaza stambenih zgrada nije samo brisanje poda i prašine;  Home Service Vam nudi pakete sa raznim dodatnim uslugama: uklanjanje reklamnog materijala, odstranjivanje nalepnica sa staklenih površina, brisanje inox liftova, zamena sijalica, brava, mašinsko pranje platoa ispred i iza ulaza, mašinsko pranje hodnika prilikom generalnih čišćenja,održavanje zelenih površina,čišćenje snega.

Angažovanjem Home Service

Home Service tim spreman je odgovoriti  na najteže zadatke u najkraćem mogućem roku, po dogovoru i željama klijenata u zavisnosti da li je u pitanju nedeljno, dnevno održavanje ili generalno čišćenje. Nakon detaljne analize Vaše zgrade ili objekta naš tim profesionalaca predstaviće Vam najoptimalnije rešenje kao i personalizovani program za čišćenje i održavanje, sa specifikacijom usluga koje se dogovaraju prema Vašim potrebama.

Home Service tim spreman je odgovoriti  na najteže zadatke u najkraćem mogućem roku

Home Service pored redovnog održavanja nudi uslugu hitnih intervencija u Vašoj zgradi. Sa širokim portfoliom usluga na jednom mestu, vodimo računa o Vašem vremenu, troškovima i individualnim potrebama svih stanara.

Trudimo se da svim našim klijentima pružimo najkvalitetniju uslugu. Politika kvaliteta, kojoj mi u Home Servise pridajemo najveću pažnju, je da primenjujemo svetske standarde i razvijamo sopstvene, na osnovu potreba naših klijenata. 

Sklapanjem ugovora sa našom firmom dobijate garanciju za izuzetan kvalitet obavljenog posla čišćenja i održavanja.

Kontaktirajte nas:

office@homeservice.rs

Započni ćaskanje
😀 HOME SERVICE
Home Service Beograd
Zdravo, želite li da koristite naše usluge?
Ostavite poruku i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.