OSTALE USLUGE ČIŠĆENJA

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA I KANCELARIJA  

Više nije dovoljno imati samo kancelariju. Potrebno je imati modernu, privlačnu i čistu kancelariju koja odiše svežinom. Dnevno čišćenje kancelarije svakako je najbolja opcija za Vas i Vašu firmu ukoliko radite sa strankama.

Zavisno od Vaših potreba Home service Vam nudi :

-redovno čišćenje poslovnog prostora koje uključuje detaljno čišćenje prostora na dnevnoj, nedeljnoj  ili mesečnoj osnovi. 

-jednokratno čišćenje poslovnog prostora

-čišćenje poslovnog prostora prilikom useljavanja ili iseljavanja

ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA  

Čišćenje nakon građevinskih radova zahteva specijalna sredstva za čišćenje i odgovarajuće mašine , kako bi se osigurala visina kvaliteta posla. Prilikom čišćenja uklanjamo sve nečistoće nastale tokom izvođenja radova. Usluge obavljamo jednokratno ili u fazama  zavisno od Vaših potreba. Čišćenje i pranje obavljamo na svim objektima pred useljenje, nakon adaptacije ili posle krečenja stanova i poslovnih prostora.

Ponuda podrazumeva visok stepen čišćenja svih prostorija  i dezinfekcije sanitarnih delova objekta, što podrazumeva neposredno korišćenje objekta za krajnjeg korisnika. 

ČIŠĆENJE GARAŽA 

Garaže su mesta koja su zaprljana izduvnim gasovima i otiscima guma. Zato ih je potrebno očistiti bar dva puta godišnje. Home service Vam nudi mašinsko čišćenje garaža sa odgovarajućim hemijskim sredstvima, uklanjanje paučine sa zidova, čišćenje prekidača, lampi, protivpožarnih  aparata,  cevi  i ulaznih vrata. Po potrebi radimo i premazivanje patosa zaštitnim sredstvima. 

ČIŠĆENJE  STAKLENIH POVRŠINA 

Vaše poslovanje zaslužuje profesionalno čišćenje stakla. Priuštite nov i vedar pogled na vašu okolinu kroz čiste i bistre prozore. Nudimo Vam efektivna i pristupačna rešenja za sve objekte i raspolažemo sa mogućnošću pranja prozora i staklenih površina na svim visinama.

ČIŠĆENJE NAMEŠTAJA, DUŠEKA I ETISONA

Nudimo Vam profesionalno čišćenje tapaciranog nameštaja kao i rešavanje problema nečistih i flekavih etisona. Home service će očistiti, osvežiti i obnoviti svaki deo vašeg nameštaja i etisona metodom koju preporučuju udruženja asmatičara i alergologa.                                                                                                    

Naše prednosti:
-dubinsko, suvo čišćenje tekstilnih podova
-vaš etison je prohodan odmah posle čišćenja
-trajno uklanjanje postojećih fleka, mrlja,gljivica,grinja i drugih alergena
-neutralisanje neugodnih mirisa-nov osećaj svežine

*  ČISTIMO BEZ VODE I HEMIKALIJA                                                                                                  

ČIŠĆENJE PVC PODLOGA, PARKETA I LINOLEUMA

Home service Vam pruža usluge čišćenja svih vrsta tvrdih podloga mašinskim i hemijskim sredstvima. Svaki tip podloge zahteva drugačije sredstvo koje će na odgovarajući način efikasno ukloniti nečistoće, a sa druge strane obezbediti da podloga ostane neoštećena.

ČIŠĆENJE SNEGA

Uzimajući u obzir odluku o komunalnom redu, Home service Vam nudi usluge čišćenja snega ispred ulaza u stambene i poslovne objekte kao i uklanjane ledenica sa krovova i isturenih delova zgrade. Po potrebi vršimo i čišćenje prilaznih staza, garažnih mesta na otvorenom i posipanje sredstava za otapanje snega i leda.  

Kontaktirajte nas:

office@homeservice.rs 

Započni ćaskanje
😀 HOME SERVICE
Home Service Beograd
Zdravo, želite li da koristite naše usluge?
Ostavite poruku i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku.